Mesh

Material outdoor perforat, foarte usor, pe care se realizeaza afisaje de foarte mari dimensiuni. Folosit in campaniile de promovare si publicitate, poate fi amplasat pe suprafetele cladirilor si permite vederea din interior catre exterior.

Preturi incepand de la    5 EUR/mp

Cerere oferta
Autocolant

Realizam imprimarea pe autocolant de orice dimensiuni si/sau decuparea lor, cu destinatie de afisaj exterior si de interior, ideale pentru decorarea vitrinelor, mobilierului comercial, standurilor expozitionale, realizarea casetelor luminoase, etc.

Preturi incepand de la    5 EUR/mp

Cerere oferta
Casete luminoase

Casetele luminoase au un impact puternic ziua si noaptea. Imprimarea se face cu cerneala pe baza de solvent rezistenta in timp la UV si intemperii iar modulele pot fi atat fixe cat si rotative, se pot monta atat la exterior cat si la interior.

Preturi incepand de la    110 EUR/mp

Cerere oferta
Pop-up display

Datorita dimensiunilor au un mare impact vizual. Pot fi de 3mx3m, 3mx4m, drepte sau curbe si iluminate cu spoturi. Au o structura usoara si pot fi stranse in geanta(inclusa in pret). Printul este inclus pe material PVC, PVC+Laminare, Polipropilena.

Cerere oferta
Roll-up fix / rulant

Acest sistem are inaltimea de pana la 3 m si latima variabila, afisajul fix sau in miscare si este portabil. Printul se realizeaza pe material frontlit sau polipropilena. Aplicatii: Sali de conferinta, receptii, targuri, lansari produse, etc.

Preturi incepand de la    30 EUR

Cerere oferta
Litere volumetrice

Sunt elemente elegante si au un impact vizual deosebit fiind remarcate cu usurinta. Literele volumetrice confera vizibilitate sporita si un stil de inalta clasa prin efectul lor tridimensional.

Cerere oferta
Postere, Afise

O metoda eficienta de promovare in spatii inchise a serviciilor si produselor oferite de compania dumneavoastra.

Cerere oferta
Hartie foto

Imprimarea pe hartie foto se utilizeaza pentru redarea culorilor naturale conferind o claritate deosebita imaginii printate si un suport durabil al printului.

Preturi incepand de la    6 EUR/mp

Cerere oferta
Hartie  Blueback

Hartia blueback este hartie standard cu spate albastru si rezistent la apa. Aplicatii: panouri billboard.

Preturi incepand de la    4.5 EUR/mp

Cerere oferta
Hartie Whiteback

Hartie premium mata sau lucioasa cu spate alb. Aplicatii: este ideala pentru postere de interior, casete Citylights, semne si structuri iluminate din spate.

Preturi incepand de la    4.5 EUR/mp

Cerere oferta
Obiecte promo

Prin procedeele de tampografie, gravura si serigrafie, putem sa personalizam o gama larga de produse. Aplicatii: Pixuri si brichete, materiale tiparite, promotionale pentru birou, cadouri personalizate sau textile.

Cerere oferta
Mape prezentare

Mapele de prezentare constituie un mod practic de a va promova serviciile si produsele, avand un impact mare atat prin mesajul pe care il contin cat si prin calitatea printului sau a designului.

Cerere oferta
Flyere / Pliante

Reprezinta cel mai folosit material de promovare in mediul urban, mesajul concis si de impact, completat de calitatea ireprosabila a printului, ajungand in timp scurt la publicul tinta.

Cerere oferta
Cataloage si Brosuri

Cataloagele si brosurile ce pot prezenta compania sau produsul, cu rol informativ sau de vanzare, sunt specifice campaniilor de promovare cu impact real pe termen mediu si lung.

Cerere oferta
Carti de vizita

Folosim masini de tipar digital performante, garantand astfel calitatea imprimarii chiar si in cazul cartilor de vizita care contin imagini color nu doar text.

Cerere oferta
Foi cu antet

Foile cu antet transmit impreuna cu mesajul, datele si imaginea companiei dumneavoastra prin sigla, culorile specifice si design, indiferent daca acestea sunt transmise online, fax sau prin posta.

Cerere oferta
Calendare

In functie de mesajul pe care doriti sa il transmiteti, de eveniment/ocazie, calendarul de birou personalizat sau de perete va impresiona prin imaginea transmisa dar si prin calitatea printului.

Cerere oferta
Polipropilena

Hartie lucioasa, rezistenta, utilizata la sistemele de expunere deoarece are o buna rezistenta mecanica si este greu deformabila. Aplicatii: sisteme de expunere (roll-up, X-banner, L-banner).

Preturi incepand de la    6 EUR/mp

Cerere oferta
Window Graphics

Aplicatii: imprimari pe geamuri (cladiri din sticla, autoturisme), vitrine sau orice alta suprafata transparenta prin care trece lumina fara a impiedica libera vizibilitate din interiorul locatiei.

Preturi incepand de la    11 EUR/mp

Cerere oferta
Floor Graphics

Acest gen de publicitate indoor (folia speciala pentru pardoseala), este folosita cu succes in interiorul companiilor, magazinelor sau a complexurilor comerciale.

Cerere oferta
Canvas

Canvas-ul este solutia cea mai potrivita pentru realizarea de reproduceri de tablouri, portrete, peisaje, decor teatru si film, colaje cat si decorari speciale de interior.

Preturi incepand de la    8 EUR/mp

Cerere oferta
Steag

Steagul este realizat din material textil de culoare alba destinat printarii cu cerneala pe baza de solvent rezistent la conditiile de mediu. Aplicatii: steaguri, display-uri, pereti cortina.

Preturi incepand de la    12 EUR/mp

Cerere oferta