Cutting

Realizam lucrari de cutting special pentru decuparea autocolantului in orice forma necesara personalizarii imaginii companiei dumneavoastra.

Cerere oferta
Laminare

Solutia ideala pentru decorarea suprafetelor, redarea rigiditatii printului si protejarea imaginii de actiunile mecanice si ale mediului inconjurator. Aplicatii: postere, afise, roll-up-uri.

Cerere oferta
Realizare casete luminoase

Realizam orice tip de casete luminoase, totem-uri sau alte elemente de semnalistica, la cele mai mici preturi de pe piata.

Cerere oferta
Colantari auto

In functie de cerintele dumneavoastra, va oferim servicii profesioniste de colantare partiala sau integrala, in orice culoare, a masinilor companiei sau personale, cu mesajul/imaginea dorita.

Cerere oferta
Amenajari standuri

Realizam amenajarea standurilor pentru expozitii, conferinte, care pot include sistemele pop-up, roll-up, asigurand totodata si printul materialelor de prezentare (carti de vizita, afise, pliante, flyere, bannere, mesh-uri, etc).

Cerere oferta

Pentru decorarea vitrinelor, autovehiculelor, geamurilor sau mobilierului comercial va recomandam folia autocolanta. Imaginea sau mesajul imprimat vor fi de un real impact datorita calitatii printului cat si a culorilor folosite.

Cerere oferta

Compania noastra asigura montajul pentru toate materialele publicitare achizitionate (bannere, mash-uri, autocolante, casete/semne luminoase, standuri expozitionale, etc).

Cerere oferta
Grafica

Compania noastra va pune la dispozitie servicii de grafica publicitara la standardele cele mai inalte pentru bannere, mash-uri, autocolante, semnalistica, brosuri si nu doar atat.

Cerere oferta
Finisare bannere

Pentru anumite produse din gama outdoor este necesara prelucrarea postimprimare - finisare, cum ar fi de exemplu montarea capselor pentru fixarea bannerelor, decuparea si intarirea marginilor, termolipirea bannerelor/mesh-urilor sau tivuirea.

Cerere oferta
Livrare la sediu

In cadrul unui contract de colaborare sau in functie de valoarea comenzii, compania noastra poate asigura transportul la sediul dumneavoastra.

Cerere oferta
Gravura

Gravura laser sau mecanica poate fi facuta pe un numar mare de materiale cum ar fi: sticla, plexiglas, ABS, lemn, ceramica, piele, aluminiu. Executia precisa confera o calitate exceptionala obiectelor personalizate prin aceasta metoda.

Cerere oferta
Tipar offset

Tiparul offset este utilizat pentru tiraje foarte mari. Aplicatii: cataloage, brosuri, pliante, flyere, reviste sau tipizate.

Cerere oferta
Tampografie

Cu ajutorul acestei metode, personalizam o gama larga de obiecte: pixuri si brichete, materiale tiparite, promotionale pentru birou, textile, cutii, ambalaje, etc.

Cerere oferta